<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9070571966305014308\x26blogName\x3dZira+Leeyas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ziraleeyas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ziraleeyas.blogspot.com/\x26vt\x3d7957850415300370882', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zira | 25 | penang

: eira_alias@yahoo.com
+ follow | twitter | instagram

Favorite's People:

chitchat:

friends :


recent update :



24 Dec : Women Complicated
written on Thursday, 24 December 2015 @ 08:07 ✈

Ha malam-malam nie meh kita feel sikit. Tentang hati perempuan... Ecewahhh

Ramai orang cakap and banyak quotes tentang perempuan. We're complicated. And yes 100% Zira agree! Kenapa? Zira pun dah alami banyak kali ..haha..Teruk kan?

The simple thing pon nak gaduh... Isk.. teruk sangat.

Okay nak senang, Zira bagi my own situation la kan.

**
Dah pukul 12 malam  lebih.  Zira pon call la dia kan.. Sebab dah tunggu 20 minit punya mesej tapi tak ada respon pon. Sekali dia angkat, katanya tertidur. Okeh lagi. Lepas tuh, dia tanya la, nak mesej lagi or tidur.. Zira jawab la tidur tapi dia balas macam tak happy.

And my mood suddenly change too. Iyea la...dia tanya, kita jawab la kan..Bila kita dah jawab, dah dia terasa pulak.. Adoih...lepas tu balas la acuh tak acuh and lastly ended up hang up je. Zira expect lepas letak telefon tuh, ada la ha dia nak hantar mesej cakap good night. Tapi tak ada..

Ha mula la detik itu.. As a girl (not matured yet to be a woman), Zira buat-buat hantar mesej dekat dia cakap "Sory ganggu" ..ayat selalu kalau dah terasa. Dan bermulalah kami gaduh.

Daripada main point dia terasa sebab tak hantar mesej , sampai la isu2 terdahulu..ha gituuuuuuu
Mula mula boleh la cool lagi.. dah lama tuh, hati perempuan dah naik "tok syeikh". Mula la pikir bukan-bukan..Buat ayat pasrah. Membebel panjang2.. Tapi tak ada respon..

He just said.." Ooo okeh baek ". And I was like?????
Eh hello... Kita punya panjang lebar, bagitahu luah perasaan ..kenapa terasa bagai.. Tapi dia tak rasa apa. Lepas tu siap kata lagi, nak mintak jawab macam mana???

Allah...menyirap uols darah Zira. Bila emosi kuasai diri. Mula la cakap pelik -pelik... dan berterusan until Zira cakap sesuatu yang kurang menyenangkan. Hemmm.....

End up.. satu hari nie kami tak mesej. Zira tengok je whatsapp, dia last seen every 2 hours.

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Edit by Zira Leeyas @2016